Reteta de piure de urzici - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Piure de urzici

Retete Culinare » Retete de garnituri » Piure de urzici


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati o garnitura sanatoasa care sa va aduca multe vitamine in organism, incercati aceasta reteta de piure de urzici care va va uimi.

Bol cu piure de urzici.   Mareste poza
" Bol cu piure de urzici. "

Ingrediente

1 kg urzici

1 lingura faina

2 linguri hrean ras

1 ceapa tocata

sare

ulei

Mod de preparare

  1. Spalati urzicile, curatati-le de codite si opariti-le in apa cu sare.
  2. Supa ce s-au fiert scurgeti-le de apa si tocati-le marunt.
  3. Puneti o tigaie pe foc in care puneti urzicile tocate, cateva linguri de zeama de urzici si faina.
  4. Amestecati bine pana cand urzicile devin o pasta .
  5. Caliti ceapa si apoi adaugati-o in piure.
  6. Dupa ce sunt gata, adaugati hrean ras dupa gust si sare daca mai este nevoie.

Menţiuni

Piureul de urzici se serveste fierbinte cu mamaliguta calda.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : urzici , hrean , ceapa


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri