Reteta de pizza cu branza de vaci - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Pizza cu branza de vaci

Retete Culinare » Retete de pizza » Pizza cu branza de vaci


Delimitare retetaAceasta reteta de pizza este una adaptata dupa o varianta originala de pizza italiana, in care branza gorgonzola este inlocuita cu branza de vaci, fiind insa si mult mai gustoasa.

O pizza cu branza de vaci, asezata pe un blat de lemn si gata pentru a fi servita.   Mareste poza
" O pizza cu branza de vaci, asezata pe un blat de lemn si gata pentru a fi servita. "

Ingrediente

1 aluat de pizza

50 g branza gorgonzola

50 g branza Danish Blue

50 g branza mozzarella

50 g branza emmentaler

50 g branza cedar

50 g bacon

50 g masline verzi

100 g ciuperci Champignon

2 rosii

2 linguri sos pentru pizza

1 lingurita oregano

sare

piper

Mod de preparare

  1. Taiati rosiile rondele si dati pe razatoare toate cele 5 sortimente de branza, baconul il taiati feliute subtiri, maslinele le taiati rondele iat ciupercile le puteti taia felii subtiri.
  2. Puneti baconul intr-o tigaie si rumeniti-l pana capata o culoare maro-aurie fara a folosi insa deloc ulei.
  3. Intindeti aluatul pentru pizza si puneti-l in forma in care doriti dumneavoastra. Nu este obligatoriu sa fie o forma rotunda sau o forma speciala de pizza.
  4. Adaugati sos de pizza si intindeti uniform pe toata suprafata blatului, puneti apoi feliile de rosii, aranjate dupa placul dumneavoastra, feliile de bacon, ciupercile si maslinele feliate avand grija ca toate ingredientele sa fie dispuse intr-un mod cat mai compact pe blatul de pizza.
  5. Condimentati cu sare si piper iar mai apoi puteti adauga si oregano.
  6. La final, adaugati branza rasa si presarati-o in mod uniform pana se acopera toate ingredientele.
  7. Incalziti cuptorul in prealabil la o temperatura de aproximativ 220 de grade si introduceti tava cu pizza pe care o lasati timp de 15-20 de minute.
  8. Cand pizza este coapta, o scoateti din cuptor si o lasati sa se racoreasca timp de cateva minute dupa care o puteti servi.

Menţiuni

Este de preferat sa serviti acest tip de pizza cat este inca calda deoarece atunci veti simti cel mai bine savoarea celor 5 tipuri de branza folosite.

Timp de preparare: 1 ora 10 minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : branza , mozarella , emmentaler , bacon , masline , ciuperci , rosii

Fotografia prezentata in reteta de Pizza cu branza de vaci apartine Ec2808.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri