Reteta de salam de biscuiti cu gelatina - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Salam de biscuiti cu gelatina

Retete Culinare » Retete de prajituri » Salam de biscuiti cu gelatina


Delimitare retetaSalamul de biscuiti este unul dintre deserturile preferate ale romanilor, este simplu de preparat si necesita un timp foarte scurt.

Doua felii taiate dintr-un salam de biscuiti.   Mareste poza
" Doua felii taiate dintr-un salam de biscuiti. "

Ingrediente

250 g biscuiti simpli

250 g rahat

150 g margarina

250 g nuci uscate in cuptor si rasnite

3 linguri cacao

1-2 foi gelatina

4 linguri apa

2 linguri zeama de lamaie

1 lingura coaja de lamaie rasa

Mod de preparare

  1. Topiti foile de gelatina in putina apa calda, apoi, in aceeasi apa topiti si rahatul taiat in bucati foarte mici.
  2. Adaugati cacaoa, nuca maruntita si fierbeti impreuna pana obtineti o pasta moale in care se adauga margarina.
  3. Luati de pe foc, adaugati biscuitii sfaramati in bucatele cat mai mici si aromele.
  4. Rasturnati amestecul pe planseta acoperita cu zahar pudra si intindeti o foaie de aproximativ 1 cm grosime.
  5. Rulati compozitia cu mana pana obtineti un sul de forma unul baton de salam obisnuit.
  6. Dati la rece pentru cateva ore iar apoi serviti desertut taiat in felii de grosime medie.

Menţiuni

Puteti folosi si nuci neuscate in cutor doar ca va iesi o compozitie ceva mai uleioasa.

Timp de preparare: 45 de minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : biscuiti , rahat , margarina , nuca , cacao , lamaie

Fotografia prezentata in reteta de Salam de biscuiti cu gelatina apartine Serafini Marisa.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri