Reteta de sangria - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Sangria

Retete Culinare » Retete de bauturi » Sangria


Delimitare retetaCalatoriti cu gandul pe meleaguri spaniole incercand o bautura traditionala din aceasta tara, preparata chiar la dumneavoastra in casa.

Doua pahare cu sangria preparata in casa asezate pe o masa alaturi de o lumanare aprinsa.   Mareste poza
" Doua pahare cu sangria preparata in casa asezate pe o masa alaturi de o lumanare aprinsa. "

Ingrediente

2 l vin rosu

8 linguri zahar

3 lamai

4 portocale

2 pere

1 baton scortisoara

1/4 apa minerala

50 ml coniac

cuburi de gheata

Mod de preparare

  1. Spalati bine de tot fructele si lasati-le sa se scurga pe un prosop curat.
  2. Amestecati intr-un vas mai mare vinul impreuna cu coniacul.
  3. Taiati felii de grosime potrivita fructele si puneti-le in recipientul cu alcool iar apoi adaugati aici si zaharul si batonul de scortisoara.
  4. Dati vasul cu amestecul preparat la rece pentru aproximativ 4 ore, timp in care fructele sa isi lase aroma in lichid.
  5. Cand scoateti vasul de la rece, scoateti fuctele si batonul de scortisoara si amestecati bine asigurandu-va ca s-a topit tot zaharul.
  6. Inainte de a servi bautura puneti in ea si apa ninerala iar gheata o puneti direct in pahare, dupa cat de multa sau de putina va doriti.

Menţiuni

Serviti un pahar cu sangria impreuna cu o felie de portocala.

Timp de preparare: 15 minute

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : vin , lamaie , portocale , pere , scortisoara , coniac

Fotografia prezentata in reteta de Sangria apartine Simo.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri