Reteta de stufat de miel - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Stufat de miel

Retete Culinare » Retete cu carne » Stufat de miel


Delimitare retetaStufatul de miel este o traditie culinara specifica sfintei sarbatori a Pastelui si care va constitui un deliciu pentru masa de Inviere.

O farfurie cu stufat de miel.   Mareste poza
" O farfurie cu stufat de miel. "

Ingrediente

500 g carne miel

10 fire ceapa verde

10 fire usturoi verde

1 lingura faina

1 lingura bulion

1 lingura otet

50 ml vin

50 ml ulei

leustean verde

patrunjel verde

boia de ardei

sare

piper

Mod de preparare

  1. Portionati carnea apoi spalati-o bine sub jet de apa rece apoi scurgeti-o de apa si apoi inabusiti-o in ulei pe ambele parti .
  2. Stingeti carnea cu putina apa apoi adaugati un pic de apa, sare,piper si apoi lasati carnea jumatate de ora la foc mic, cu capac.
  3. Adaugati apoi peste carne ceapa si usturoiul verde, dupa ce le-ati spalat si le-ati taiat fin.
  4. Dupa 10 minute adaugati sosul facut din faina, boia, otet, vin, bulion.
  5. Adaugati sosul peste carne si puneti mielul la cuptor pana cand sosul scade putin.
  6. Scoateti stufatul din cuptor si presarati verdeata pe deasupra.

Menţiuni

Reteta se poate servi cu lamaie sau cu salata de cruditati.

Timp de preparare: 1 ora 50 de minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : miel , ceapa , usturoi , otet , vin


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri