Reteta de sufleu de spanac - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Sufleu de spanac

Retete Culinare » Retete cu legume » Sufleu de spanac


Delimitare retetaDaca va place spanacul dar nu stiti cum sa il preparati, incercati aceasta reteta de sufleul care va va multumi pe deplin.

O tava cu sufleu de spanac, proaspat scoasa din cuptor.   Mareste poza
" O tava cu sufleu de spanac, proaspat scoasa din cuptor. "

Ingrediente

1 kg spanac

50 g unt

1/2 pahar lapte

2 linguri smantana

sare

150 g cascaval

150 g sunca

sare

Mod de preparare

  1. Spalati spanacul si il puneti la fiert in apa cu sare.
  2. Cand a fiert, il scurgeti, il tocati, il puneti in cratita, il amestecati cu unt, cu faina, cu lapte si smantana si il puneti pe foc amestecand pana scade si se ingroasa bine.
  3. Il luati de pe foc, il lasati sa se raceasca, il amestecati cu galbenusurile, cu cascavalul ras pe razatoarea mica si cu sunca taiata cubulete mici.
  4. Bateti albusurile spuma tare, le amestecati usor in compozitie, cu miscari de jos in sus, turnati totul intr-un vas uns cu unt si il introduceti in cuptor.
  5. Nu deschideti cuptorul in primele 20 de minute pentru a evita riscul ca sufleul sa se lase.
  6. Cuptorul trebuie sa fie fierbinte cand introduceti sufleul, iar dupa cateva minute faceti focul mic.

Menţiuni

Serviti sufleul la masa, direct din forma in care l-ati copt.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : spanac , unt , lapte , smantana , cascaval , sunca

Fotografia prezentata in reteta de Sufleu de spanac apartine Spacekadet.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri