Reteta de tarta umpluta aperitiv - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Tarta umpluta aperitiv

Retete Culinare » Retete de aperitive » Tarta umpluta aperitiv


Delimitare retetaEste usor sa preparati o masa gustoasa atunci cand ai la dispozitie mai multe retete spectaculoase cum ar fi si aceasta tarta umpluta aperitiv.

O tarta umpluta aperitiv, decorata cu gogosar rosu si masline.   Mareste poza
" O tarta umpluta aperitiv, decorata cu gogosar rosu si masline. "

Ingrediente

Pentru aluat:

1 galbenus

250 g faina

100 g unt

2 linguri smantana

1/2 pliculet praf de copt

1 lingura ulei de masline

Pentru umplutura:

150 g cascaval razuit

150 g branza de vaca razuita

60 g unt

100 g smantana

6 masline negre

1/2 ardei capia rosu

patrunjel

1 bucata gogosar murat

2 crenvusti de pui

1 bucatica mica de piept de pui fiert..

Mod de preparare

  1. Pregatiti inainte de toate aluatul amestecand toate ingredientele.
  2. Trebuie sa obtineti un aluat elastic dar nu lipicios din care intindeti pe masa si faceti o foaie pe care mai apoi o puneti in tava presand cu degetele si dati tava la rece cat timp preparati umplutura.
  3. Pentru a prepara umplutura trebuie sa amestecati toate ingredientele, in cantitatile si in ordinea indicata si omogenizati foarte bine.
  4. Cand ati terminat de preparat umplutura o dati pe aceasta la rece si scoateti tava cu aluatul.
  5. Dati tava la cuptor pana in momentul in care aluatul incepe sa se rumeneasca si sa se desprinda de pe margini.
  6. Cand aluatul este gata, scoateti tava din cuptor si lasati sa se racoreasca dupa care turnati in ea umplutura de la frigider.
  7. Nivelati totul foarte bine, radeti cascaval deasupra, decorati cu ce aveti prin bucatarie si va place mai mult si dati tarta la rece pana a doua zi.

Menţiuni

Serviti tarta ca aperitiv, a doua zi dupa ce ati preparat-o.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

Tagged with   Tagged with : oua , unt , smantana , cascaval , branza , masline , ardei capia , gogosari , cremvusti , pui

Fotografia prezentata in reteta de Tarta umpluta aperitiv apartine Epurasha2bb.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri