Reteta de tiramisu - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Tiramisu

Retete Culinare » Retete de prajituri » Tiramisu


Delimitare retetaTiramisu este o prajitura delicioasa cunoscuta in toata lumea care poate fi gasita in orice restaurant insa poate fi la fel de usor preparata acasa pentru cei dragi.

O farfurie cu prajitura Tiramisu.   Mareste poza
" O farfurie cu prajitura Tiramisu. "

Ingrediente

400 g piscoturi Savoiardi

250 g crema Mascarpone

4 oua

3 cesti cafea tare

cacao

Mod de preparare

  1. Amestecati intr-un vas galbenusurile si zaharul pana ce continutul prinde o culoare deschisa.
  2. Adaugati peste compozitie crema Mascarpone si amestecati bine.
  3. Intr-un alt vas bateti albusurile de oua pana se umfla.
  4. Turnati albusurile peste amestecul obtinut si intoarceti incet cu lingura pana se omogenizeaza.
  5. Inmuiati piscoturile in cafea si apoi asezati-le pe o tava unul langa altul fara a lasa loc intre ele.
  6. Dupa ce ati pus primul strat de piscoturi adaugati crema pe deasupra si apoi repetati actiunea punand alt strat de piscoturi.
  7. Pudrati cacao pe deasupra formand un strat uniform si apoi lasati rezultatul 12 h la frigider.

Menţiuni

Aceasta prajitura se poate servi cu sirop de ciocolata pe deasupra.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute plus 12 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : piscoturi , mascarpone , oua , cafea , cacao


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri