Reteta de zarzavat pentru iarna - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Zarzavat pentru iarna

Retete Culinare » Retete de conserve » Zarzavat pentru iarna


Delimitare retetaDaca vreti sa preparati zarzavatul pentru iarna si v-ati saturat de retete lungi si complicate,atunci incercati aceasta reteta usoara de zarzavat pentru iarna.

Zarzavat pentru iarna.   Mareste poza
" Zarzavat pentru iarna. "

Ingrediente

1 kg sare mare

2 kg ceapa

2 kg morcov

2 kg ardei

5 kg rosii

conservant

Mod de preparare

  1. Este de preferat sa folositi sare mare pentru conservarea alimentelor pentru prepararea zarzavatului.
  2. Taiati toate legumele marunt pentru ca atunci cand folositi zarzavatul sa il adaugati direct in mancare.
  3. Puneti toate legumele intr-un vas mare si adaugati sarea apoi amestecati bine.
  4. Lasati zarzavatul pana a doua zi, amestecand din cand in cand pentru ca sarea sa se distribuie in mod egal in legume.
  5. Pregatiti borcanele, fiind de preferat ca acestea sa fie de 800 de grame pentru ca atunci cand desfaceti un borcan sa nu aiba timp continutul sa se rasufle.
  6. Puneti zarzavatul in borcane presand in pumni zarzavatul pentru a ramane putina zeama in borcan.
  7. Capsati borcanele si le puneti la loc racoros in camara.
  8. Puteti adauga verdeata sau alte legume, dupa gust.

Menţiuni

Puneti conservantul in fiecare borcan sau in cantitatea intreaga, urmand instructiunile de pe pachet.

Timp de preparare: 4 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : ceapa , morcov , ardei , rosii


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri