Tochitura dobrogeana
Retete cu carne » Tochitura dobrogeana
Daca vreti sa preparati o mancare traditionala romaneasca incercati aceasta reteta delicioasa de tochitura dobrogeana care va va incanta familia.
O farfurie cu tochitura dobrogeana.
Ingrediente
1/2 kg carne de porc
4 linguri sos de rosii
1 ceapa
3 linguri ulei
oua prajite
5 catei de usturoi
1 cana vin rosu
malai
sare
cimbru
piper
boia
branza rasa
Mod de preparare
Taiati carnea cuburi, ceapa solzisori, usturoiul felii si puneti-le impreuna la calit intr-o tigaie.
Carnea o adaugati dupa ce ceapa a prins o culoare aurie.
Carnea o condimentati dupa gust si o intoarceti continuu pentru a nu se arde.
Cand aceasta s-a rumenit, adaugati apa si usturoi dupa gust si le lasati la inabusit cu capac.
Cand apa a scazut considerabil, adaugati vinul, sosul de rosii si amestecati bine .
Dupa aproximativ cinci minute de la adaugarea sosului aceasta va fi gata.
Se serveste cu oua prajite,mamaliguta si branza rasa pe deasupra.
Menţiuni
Reteta de tochitura dobrogeana se serveste neaparat cu castraveti murati.
Timp de preparare: 55 de minute
Complexitate: mica
Etichete: porc , ceapa , oua , usturoi , branza , vin , malai
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de tochitura dobrogeana, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:49.