De ce ți-e poftă astăzi ?

Ardei capia copti

 

Retete de conserve » Ardei capia copti

Daca vreti sa pastrati gustul special al ardeilor copti si pe timpul iernii,incercati si aceasta reteta delicioasa de ardei capia copti.

 

Ardei capia copti.

Ingrediente

 

2 kg ardei

1 litru otet

3 linguri sare

2 l apa

hrean

conservant

 

Mod de preparare

 

Spalati ardeii si apoi stergeti-i bine iar daca acestia sunt inca uzi lasati-l cateva minute la uscat.

Pe o tabla incinsa, coaceti ardeii cat sa se rumeneasca doar putin pielita.

Asezati ardeii copti in borcane si apoi preparati saramura din otet, sare si apa ( o lingura de sare la un litru de lichid ).

Dupa ce aceasta s-a racit turnati-o in borcane peste ardei.

Puneti bucati de hrean in borcane (dupa gust) si cate o lingurita de conservant alimentar.

Puneti ceolofan pe deasupra borcanelor si legati-le cu sfoara strans.

 

Menţiuni

Cand consumati ardeii, este indicat sa le adaugati si putin ulei.

Timp de preparare: 1 ora si jumatate

Complexitate: mica

 

Etichete: ardei capia , otet , hrean

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ardei capia copti, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:31.