Ardei copti la borcan
Retete de conserve » Ardei copti la borcan
Daca vreti sa pastrati gustul deosebit al ardeilor copti si pe perioada iernii,atunci incearcati aceasta reteta de ardei copti la borcan.
Ardei copti la borcan.
Ingrediente
ardei grasi
1 l otet
1 litru apa
sare
hrean
salicilat
Mod de preparare
Spalati ardeii grasi si apoi stergeti-i bine cu un prosop curat apoi incingeti o plita si coaceti ardeii.
Indepartati pielita si apoi asezati straturi in borcan punand cate o bucatica de hrean intre straturi.
Fierbeti litrul de apa cu cel de otet si adaugati o lingura de sare mare.
Turnati lichidul fierbinte din apa si otet in borcane.
Legati borcanele cu celofan si sfoara si inveliti-le in carpe groase ramanand astfel pana se racesc.
Este de preferat sa puneti ardeii in borcane mici pentru ca o data desfacut borcanul acesta se va rasufla in cateva ore.
Menţiuni
Daca doriti puteti prepara aceasta reteta si cu ardei capia.
Timp de preparare: 3 ore
Complexitate: medie
Etichete: ardei gras , otet , hrean
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de ardei copti la borcan, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.