De ce ți-e poftă astăzi ?

Ardei copti la borcan

 

Retete de conserve » Ardei copti la borcan

Daca vreti sa pastrati gustul deosebit al ardeilor copti si pe perioada iernii,atunci incearcati aceasta reteta de ardei copti la borcan.

 

Ardei copti la borcan.

Ingrediente

 

ardei grasi

1 l otet

1 litru apa

sare

hrean

salicilat

 

Mod de preparare

 

Spalati ardeii grasi si apoi stergeti-i bine cu un prosop curat apoi incingeti o plita si coaceti ardeii.

Indepartati pielita si apoi asezati straturi in borcan punand cate o bucatica de hrean intre straturi.

Fierbeti litrul de apa cu cel de otet si adaugati o lingura de sare mare.

Turnati lichidul fierbinte din apa si otet in borcane.

Legati borcanele cu celofan si sfoara si inveliti-le in carpe groase ramanand astfel pana se racesc.

Este de preferat sa puneti ardeii in borcane mici pentru ca o data desfacut borcanul acesta se va rasufla in cateva ore.

 

Menţiuni

Daca doriti puteti prepara aceasta reteta si cu ardei capia.

Timp de preparare: 3 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: ardei gras , otet , hrean

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ardei copti la borcan, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:30.