De ce ți-e poftă astăzi ?

Ardei iuti in otet

 

Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Ardei iuti in otet

Ardeii iuti la otet sunt perfecti pentru consumarea oricarui tip de mancare oferindu-i un gust picant si aromat.

 

Ingrediente pentru ardei iuti la otet.

Ingrediente

 

ardei iuti

zahar

usturoi

ceapa

otet

hrean

mustar boabe

piper boabe

stafide

 

Mod de preparare

 

Spalati ardeii bine si svantati-i apoi asezati-i in borcane.

Taiati ceapa, usturoiul si hreanul dupa preferinte si asezati-le in borcane.

Adaugati piper si mustar boabe printre acestea.

Adaugati stafide dupa preferinte deoarece acestea iau din iuteala ardeilor.

Preparati zeama din o treime otet, apa, cateva linguri de zahar si sare dupa gust.

Puneti zeama in borcane si apoi capsati-le.

Daca nu aveti un loc racoros unde sa depozitati borcanele puteti adauga si conservant.

 

Menţiuni

Pastrati borcabele cu ardei la un loc ferit de lumina puternica cum ar fi un beci sau o boxa.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: ardei iute , usturoi , ceapa , otet , hrean , stafide

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ardei iuti in otet, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:31.