Aripioare picante
Retete de fripturi » Aripioare picante
Daca vreti sa pregatiti ceva gustos pentru cina dar care sa se prepare foarte rapid incercati aceasta reteta gustoasa si simpla de aripioare picante.
Un castron cu aripioare picante.
Ingrediente
aripioare de pui
8 linguri ulei
8 linguri vin rosu
4 linguri susan
4 linguri pasta de rosii
4 linguri miere
boia iute sau dulce
sare
piper
Mod de preparare
Spalati aripioarele de pui si lasati-le la scurs pe o sita sau un gratar.
Intre timp puneti restul ingredientelor intr-un castron si amestecati-le bine pana cand veti obtine o marinata gustoasa.
Daca doriti ca aripioarele sa fie mai iuti mai puteti adauga boia iute dupa gust.
Ungeti fiecare aripioara cu marinata si puneti-le una peste alta intr-un castron curat si turnati restul de sos pe deasupra.
Dupa ce ati uns toate aripioarele cu marinata puneti castronul la frigider pentru jumatate de ora.
Asezati aripioarele cu tot cu marinata intr-o tava unsa cu putin ulei si cand acestea sunt rumenite bine se scot pe un platou.
Aripioarele picante se pot servi cu cartofi pai sau cu piure de cartofi.
Menţiuni
Daca doriti puteti adauga si putin usturoi in compozitia de marinata.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: aripioare de pui , vin , susan , miere
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de aripioare picante, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.