Reteta de bors de porc - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Bors de porc

Retete Culinare » Retete de ciorbe » Bors de porc


Delimitare retetaBorsul de porc este o reteta romaneasca de traditie de ceea va fi preparat in fiecare casa, in orice zi din an.

Un bol de prezentare cu bors proaspat de porc.   Mareste poza
" Un bol de prezentare cu bors proaspat de porc. "

Ingrediente

3/4 kg carne de porc

1 l bors

zarzavat de supa

1 ceapa

100 g taitei de casa

2 oua

leustean tocat

1 lingura bulion

sare

Mod de preparare

  1. Spalati carnea, o taiati bucati potrivit de mari si o puneti la fiert in cativa litri de apa rece.
  2. Spumuiti cand da in clocot, dupa care faceti focul mic si fierbeti pana cand carnea se inmoaie usor, moment in care adaugati zarzavatul si ceapa tocate marunt, sarati si continuati fierberea.
  3. Acriti mancarea cu 1 l de bors separat, adaugati odata cu borsul taiteii fierti si scursi, puneti leustean tocat deasupra si colorati cu o lingura de bulion.
  4. Borsul de porc este gras, de aceea puteti degresa tinand o felie de paine in supa inainte de a o acri.
  5. Cand terminati defacut toate operatiunile, tineti oala pe foc mic inca 10 minute, dupa care luti de pe foc.
  6. Dregeti cu doua oua batute spuma cu putin bors fierbinte si serviti foarte cald, cu ardei iute.

Menţiuni

Borsul de porc merge cel mai bine servit cu mamaligura calda.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : porc , bors , ceapa , taitei , oua

Fotografia prezentata in reteta de Bors de porc apartine Shutterbug Gal.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri