De ce ți-e poftă astăzi ?

Bors de pui

 

Retete de ciorbe » Bors de pui

Daca va place sa mancati numai ce este hranitor si sanatos, atunci trebuie sa incercati borsul de pui care se face foarte usor.

 

O portie de bors de pui alaturi de cateva felii de paine prajita.

Ingrediente

 

1 pui mic

1 ceapa

1 morcov

1 telina

1 ardei gras

sare

100 g taitei

1 pahar smantana

1 cana sos de rosii

1 l bors

leustean

 

Mod de preparare

 

Spalati puiul, il curatati, il treceti pe flacara mare si il frecati usor cu malai.

Il mai spalati o data, il taiati bucati, apoi il puneti la fiert in apa rece cat sa il acopere.

Spumuiti cand da in clocot, apoi adaugati zarzavatul de supa taiat fideluta si ceapa tocata marunt.

Cand zarzavatul a fiert, il sarati dupa gust si il acriti cu bors fiert separat, adaugati sosul de rosii, leusteanul tocat si taiteii fierti si scursi.

Fierbeti totul inca 10 minute, dupa care luati oala de pe foc iar dupa inca un sfert de ora, dregeti borsul cu smantana si ou batute cu bors fierbinte.

 

Menţiuni

Serviti borsul de pui alaturi de mamaliguta calda, ardei iute si ceva smantana.

Timp de preparare: 1 ora 45 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: pui , ceapa , morcov , telina , ardei gras , taitei , smantana , bors

Fotografia prezentata in reteta de Bors de pui apartine Nettsu.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de bors de pui, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.