Reteta de bors de pui - Complete resource for recipes
Retete culinare online
Torturi Prajituri Muraturi Dulciuri Peste Sosuri Ciorbe Supe

Retete : Mere | Prune | Ciuperci | Cartofi | Spanac | Orez | Mancare | Dovlecei | Spaghete | Conopida | Clatite | Mazare | Varza | Chec | Zacusca | Porc | Urzici | Capsuni | Cirese | Branza | Ciocolata

Bors de pui

Retete Culinare » Retete de ciorbe » Bors de pui


Delimitare retetaDaca va place sa mancati numai ce este hranitor si sanatos, atunci trebuie sa incercati borsul de pui care se face foarte usor.

O portie de bors de pui alaturi de cateva felii de paine prajita.   Mareste poza
" O portie de bors de pui alaturi de cateva felii de paine prajita. "

Ingrediente

1 pui mic

1 ceapa

1 morcov

1 telina

1 ardei gras

sare

100 g taitei

1 pahar smantana

1 cana sos de rosii

1 l bors

leustean

Mod de preparare

  1. Spalati puiul, il curatati, il treceti pe flacara mare si il frecati usor cu malai.
  2. Il mai spalati o data, il taiati bucati, apoi il puneti la fiert in apa rece cat sa il acopere.
  3. Spumuiti cand da in clocot, apoi adaugati zarzavatul de supa taiat fideluta si ceapa tocata marunt.
  4. Cand zarzavatul a fiert, il sarati dupa gust si il acriti cu bors fiert separat, adaugati sosul de rosii, leusteanul tocat si taiteii fierti si scursi.
  5. Fierbeti totul inca 10 minute, dupa care luati oala de pe foc iar dupa inca un sfert de ora, dregeti borsul cu smantana si ou batute cu bors fierbinte.

Menţiuni

Serviti borsul de pui alaturi de mamaliguta calda, ardei iute si ceva smantana.

Timp de preparare: 1 ora 45 de minute

Complexitate: medie

Tagged with   Tagged with : pui , ceapa , morcov , telina , ardei gras , taitei , smantana , bors

Fotografia prezentata in reteta de Bors de pui apartine Nettsu.


Spune-ti parerea despre reteta

Numele dvs (*)

Subiect (*)

Cod de securitate (*)

Parerea dvs.(*)

Retete de prajituri