Budinca de paine
Retete de garnituri » Budinca de paine
Daca vreti sa incercati ceva nou pentru masa de pranz, alegeti sa preparati aceasta budinca de paine, care este un adevarat deliciu.
O tava cu budinca de paine din care o portie a fost deja servita la masa.
Ingrediente
1 franzela
4 oua
2 linguri unt
1/2 l lapte dulce
sare
2 linguri pesmet
250 g telemea
Mod de preparare
Ungeti o forma cu o lingura de unt, o tapetati cu pesmet si asezati in forma felii de franzela taiate subtiri.
Puneti numai jumatate de franzela, apoi acoperiti cu o cana de lapte dulce in care ati batut bine galbenusurile.
Puneti restul feliilor, acoperiti cu branza telemea data pe razatoare, resturile de lapte si albusurile batute spuma.
Deasupra budincii puneti o lingura de unt si acoperiti forma cu un capac.
Fierbeti o ora la bain-marie, dupa care lasati sa se raceasca si taiati felii groase.
Menţiuni
Aceasta budinca o serviti calda, langa legume sote.
Timp de preparare: 1 ora 20 de minute
Complexitate: mica
Etichete: paine , oua , unt , lapte , pesmet , telemea
Fotografia prezentata in reteta de Budinca de paine apartine Mirimiaus.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de budinca de paine, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.