De ce ți-e poftă astăzi ?

Caisata

 

Retete de bauturi » Caisata

Caisata este o bautura alcoolica delicioasa care poate fi preparata cu usurinta in propriul camin si servita alaturi de orice fel de mancare.

 

Un pahar cu caisata.

Ingrediente

 

2 kg caise

1/2 kg zahar

votca

 

Mod de preparare

 

Spalati caisele si scoateti-le samburii si dupa ce s-au scurs de apa puneti-le in straturi in damigeana impreuna cu zaharul.

Este de preferat ca ultimul strat sa fie de zahar.

Legati damigeana cu tifon si lasati pentru o luna la macerat la loc insorit.

Dupa ce s-au macerat caisele, adaugati alcool dupa preferinte, cantitatea recomandata fiind de aproximativ un litru de votca.

Dupa cateva saptamani puteti servi bautura.

 

Menţiuni

Aceasta bautura alcoolica nu trebuie a fi lasata la indemana copiilor.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: caise , votca

Fotografia prezentata in reteta de Caisata apartine Meetak.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de caisata, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.