Caisata
Retete de bauturi » Caisata
Caisata este o bautura alcoolica delicioasa care poate fi preparata cu usurinta in propriul camin si servita alaturi de orice fel de mancare.
Un pahar cu caisata.
Ingrediente
2 kg caise
1/2 kg zahar
votca
Mod de preparare
Spalati caisele si scoateti-le samburii si dupa ce s-au scurs de apa puneti-le in straturi in damigeana impreuna cu zaharul.
Este de preferat ca ultimul strat sa fie de zahar.
Legati damigeana cu tifon si lasati pentru o luna la macerat la loc insorit.
Dupa ce s-au macerat caisele, adaugati alcool dupa preferinte, cantitatea recomandata fiind de aproximativ un litru de votca.
Dupa cateva saptamani puteti servi bautura.
Menţiuni
Aceasta bautura alcoolica nu trebuie a fi lasata la indemana copiilor.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: caise , votca
Fotografia prezentata in reteta de Caisata apartine Meetak.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de caisata, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.