De ce ți-e poftă astăzi ?

Carnati moldovenesti cu sos de rosii

 

Retete cu carne » Carnati moldovenesti cu sos de rosii

Pentru ca mancarurile bune si usoare de facut sunt cele mai cautate, va prezemtan mai jos una de acest fel, care sa va placea cu siguranta.

 

Carnati moldovenesti taiati, care urmeaza a fi pusi in sos de rosii.

Ingrediente

 

1/2 kg carnati

1 cana sos de rosii

ulei

 

Mod de preparare

 

Taiati carnatii bucati mari cat un deget si ii prajiti in ulei la foc potrivit.

Turnati peste ei sosul de rosii preparat din rosii prajite in ulei amestecat cu faina, stins cu apa si fiert pana devine gros ca o smantana si in care adaugati putin piper.

Lasati mancarea sa fiarba acoperit timp de 15 minute dupa care pueti servi la masa.

Daca carnatii sunt mici atunci ii puteti praji si intregi, fara a mai fi nevoe sa ii taiati.

Puneti in cazul acesta carnaciorii la prajit dupa ce in prealabil ii puneti sa se inmoaie in apa rece ca sa nu crape membrana la fiert sau ii intepati cu o furculita.

 

Menţiuni

Puteti prepara aceasta reteta si inlocuind sosul de rosii cu o cana cu smantana.

Timp de preparare: 30 de minute

Complexitate:mica

 

Etichete: carnati

Fotografia prezentata in reteta de Carnati moldovenesti cu sos de rosii apartine Hootchie Cootchie Bbq.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de carnati moldovenesti cu sos de rosii, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:30.