Cascaval pane
Retete de fripturi » Cascaval pane
Cascavalul pane nu poate fi consumat doar la restaurant pentru ca il poti face si tu acasa ,intr-un timp foarte scurt si la fel de gustos.
O portie de cascaval pane.
Ingrediente
250 g cascaval
unt
lapte
faina
Mod de preparare
Taiati cascavalul in felii medii, nu foarte subtiri.
Faceti din faina si lapte un aluat asemanator cu cel de clatite si treceti cascavalul prin aluat si apoi prin faina pana cand este acoperit complet in faina.
Puneti o tigaie la infierbantat si puneti 25 de grame de unt sau 25 de grame de ulei la incalzit.
Adaugati apoi cascavalul in functie de cate felii incap in tigaie si lasati-le sa se prajeasca pe fiecare parte timp de doua-trei minute.
Nu uitati sa puneti capac dupa ce ati pus cascavalul la prajit.
Lasati cascavalul sa se prajeasca la foc mare altfel se va lipi de tigaie.
Menţiuni
Cascavalul pane se serveste cald altfel se va intari foarte repede.
Timp de preparare: 15 minute
Complexitate: mica
Etichete: cascaval , unt , lapte
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de cascaval pane, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.