De ce ți-e poftă astăzi ?

Cascaval pane

 

Retete de fripturi » Cascaval pane

Cascavalul pane nu poate fi consumat doar la restaurant pentru ca il poti face si tu acasa ,intr-un timp foarte scurt si la fel de gustos.

 

O portie de cascaval pane.

Ingrediente

 

250 g cascaval

unt

lapte

faina

 

Mod de preparare

 

Taiati cascavalul in felii medii, nu foarte subtiri.

Faceti din faina si lapte un aluat asemanator cu cel de clatite si treceti cascavalul prin aluat si apoi prin faina pana cand este acoperit complet in faina.

Puneti o tigaie la infierbantat si puneti 25 de grame de unt sau 25 de grame de ulei la incalzit.

Adaugati apoi cascavalul in functie de cate felii incap in tigaie si lasati-le sa se prajeasca pe fiecare parte timp de doua-trei minute.

Nu uitati sa puneti capac dupa ce ati pus cascavalul la prajit.

Lasati cascavalul sa se prajeasca la foc mare altfel se va lipi de tigaie.

 

Menţiuni

Cascavalul pane se serveste cald altfel se va intari foarte repede.

Timp de preparare: 15 minute

Complexitate: mica

 

Etichete: cascaval , unt , lapte

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de cascaval pane, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.