Castraveti la saramura pentru iarna
Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Castraveti la saramura pentru iarna
Daca doriti sa preparati muraturile pentru iarna sau daca doriti ceva care sa va imbunatateasca gustul mancarurilor incercati aceasta reteta de castraveti in saramura.
Cateva borcane cu castraveti in saramura.
Ingrediente
castraveti
apa
marar verde sau boabe
sare
usturoi
Mod de preparare
Alegeti numai castravetii tari si tineri. Spalati-i bine iar dupa ce s-au scurs taiati-le putin din capete.
Daca vreti sa se mureze mai repede, puteti cresta castravetii un pic cu un cutit.
Puneti apa la fiert dupa ce ati adaugat sare (50 grame la un litru de apa) si dupa ce a fiert lasati-o sa se limpezeasca.
Puneti castravetii in borcan impreuna cu usturoi taiat feliute, marar si apa sarata.
Lasati cateva zile si gustati pentru a vedea daca sunt gata.
Daca va aflati intr-o perioada calduroasa puneti castravetii la loc racoros si ferit de soare.
Menţiuni
Castravetii se servesc scosi recent din borcan.
Timp de preparare: 3 ore
Complexitate: mica
Etichete: castraveti , usturoi
Fotografia prezentata in reteta de Castraveti la saramura pentru iarna apartine Jazzijava.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de castraveti la saramura pentru iarna, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.