Chiftele de dovlecei
Retete cu legume » Chiftele de dovlecei
Chiftelele de dovlecei sunt extraordinare pentru ca au multe vitamine si pentru ca sunt perfecte daca doriti sa faceti o pauza de la carne si mancaruri greoaie.
Chiftele cu dovlecei.
Ingrediente
3 dovlecei medii
1 ou
sare
piper
cateva linguri de branza rasa
2 linguri faina
1 catel de usturoi tocat marunt
ulei
patrunjel verde
Mod de preparare
Curatati bine dovleceii de coaja apoi radeti-i pe razatoare si lasati-i o ora sa se scurga.
Dupa o ora se surg de zeama care s-a lasat si se framanta cu putina sare.
Se adauga in castronul cu dovlecei branza rasa, ou, usturoi si patrunjel tocat fin amestecandu-se totul foarte bine.
Luati cu o lingura sau cu o lingurita din compozitie si puneti chiftelutele intr-o tigaie cu ulei incins.
Dupa ce s-au prajit, puneti-le pe o hartie sa se scurga de ulei.
Menţiuni
Chiftelutele se servesc caldute cu mujdei sau cu muraturi.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: dovlecei , oua , branza , usturoi
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de chiftele de dovlecei, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.