De ce ți-e poftă astăzi ?

Chiftele de porc

 

Retete cu carne » Chiftele de porc

Chiftelele de porc sunt foarte gustoase si sunt la fel de usor de preparat, rezultatul fiind delicios si consistent.

 

Chiftele de porc cu rosii si muraturi.

Ingrediente

 

500 g carne de porc

50 g miez paine

2 oua

4 catei usturoi

2 cartofi mici fierti

ulei

boia de ardei

sare

piper

patrunjel verde tocat

 

Mod de preparare

 

Amestecati carnea tocata cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si stoarsa cu atentie.

La tocatura adaugati ouale crude, piper, sare, boia de ardei, patrunjel verde tocat, usturoi taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.

Amestecati bine si luati cu o lingurita din compozitie si asezati intr-o tava unsa cu ulei, unele langa altele, neanghesuite pentru a nu se lipi.

Puneti tava la cuptor, la foc mic, unde lasati aproximativ jumatate de ora, apoi dupa ce au prins crusta la suprafata, chiftelele le intoarceti si le mai lasati inca jumatate de ora.

Cand sunt gata, le scoateti pe o farfurie intinsa si le lasati la racit.

 

Menţiuni

Chiftelele de porc se servesc cu muraturi sau mustar.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: carne tocata , paine , oua , usturoi , cartofi

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de chiftele de porc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.