Chiftele de porc
Retete cu carne » Chiftele de porc
Chiftelele de porc sunt foarte gustoase si sunt la fel de usor de preparat, rezultatul fiind delicios si consistent.
Chiftele de porc cu rosii si muraturi.
Ingrediente
500 g carne de porc
50 g miez paine
2 oua
4 catei usturoi
2 cartofi mici fierti
ulei
boia de ardei
sare
piper
patrunjel verde tocat
Mod de preparare
Amestecati carnea tocata cu franzela muiata pentru o clipa in apa rece si stoarsa cu atentie.
La tocatura adaugati ouale crude, piper, sare, boia de ardei, patrunjel verde tocat, usturoi taiat fin sau presat si cartofii dati pe razatoarea cu gauri mici.
Amestecati bine si luati cu o lingurita din compozitie si asezati intr-o tava unsa cu ulei, unele langa altele, neanghesuite pentru a nu se lipi.
Puneti tava la cuptor, la foc mic, unde lasati aproximativ jumatate de ora, apoi dupa ce au prins crusta la suprafata, chiftelele le intoarceti si le mai lasati inca jumatate de ora.
Cand sunt gata, le scoateti pe o farfurie intinsa si le lasati la racit.
Menţiuni
Chiftelele de porc se servesc cu muraturi sau mustar.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: medie
Etichete: carne tocata , paine , oua , usturoi , cartofi
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de chiftele de porc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.