Chiftele de stiuca
Retete de peste » Chiftele de stiuca
Daca va place sa experimentati mereu lucruri si arome noi in bucatarie, va sfatuim sa incercati si chiftelele de stiuca de care nu veti fi dezamagiti.
Cateva chiftele proaspete de stiuca asezate pe o masa.
Ingrediente
1kg file de stiuca
2 ardei grasi
500 g cartofi fierti si decojiti
1 legatura marar
sare
piper
cimbru
1 ceapa
2 catei usturoi
1-2 oua
Mod de preparare
Avand in vedere ca la aceasta reteta folositi direct file de peste, nu mai aveti nimic de curatat si treceti direct sa dati pestele prin masina de tocat sau il puneti in robotul de bucatarie, dupa cum va place mai mult.
Amestecati apoi pestele tocat cu cartofii si cu ardeii grasi pe care ii taiati cubulete mici inainte.
Adaugati in compozitie ceapa tocata cat mai marunt, usturoiul pisat bine, mararul tocat fin, ouale batute si restul de condimente dupa gust.
Amestecati bine toate aceste ingrediente si obtineti in final o compozitie ca pentru orice alta reteta de chiftele.
Luati cu mana umeda din compozitie si modelati chiftelute pe care le puneti apoi la prajit in ulei incins.
Le lasati sa se prajeasca bine pe ambele parti dupa care pe scoateti si le asezati pe servete de hartie pentru a-si lasa untura in exces.
Menţiuni
Serviti niste chiftelute de stiuca ca si aperitiv sau alaturi de o salata usoara, ca si fel principal de mancare.
Timp de preparare: 50 de minute
Complexitate: mica
Etichete: stiuca , ardei gras , cartofi , cimbru , ceapa , usturoi , oua
Fotografia prezentata in reteta de Chiftele de stiuca apartine Vero Closca.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de chiftele de stiuca, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.