De ce ți-e poftă astăzi ?

Chiftelute

 

Retete de aperitive » Chiftelute

In cazul in care doriti sa preparati un aperitiv consistent pentru musafiri, va recomandam sa incercati reteta de chiftelute care va fi cu siguranta pe placul tuturor.

 

Doua boluri cu chiftelute.

Ingrediente

 

1/2 kg carne

1 felie paine

1 ceapa

sare

piper

2 oua

50 g unt

1 cartof fiert

pesmet

 

Mod de preparare

 

Carnea, cartoful si painea, muiata in apa si stoarsa, le treceti prin masina de tocat de doua ori.

Tocati ceapa si o caliti in unt si apoi o amestecati in carne, dupa care adaugati 1 ou, sare, piper.

Formati cu mana chiftelute rotunde, mici si le treceti prin ou batut, prin pesmet si apoi din nou prin ou, apoi le prajiti in ulei fierbinte.

Serviti chiftelute calde.

 

Menţiuni

Puteti servi chiftelutele la masa pe un pat de salata verde.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: carne tocata , paine , ceapa , oua , unt , cartofi , pesmet

Fotografia prezentata in reteta de Chiftelute apartine Thirteenth Eye.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de chiftelute, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.