Chiftelute
Retete de aperitive » Chiftelute
In cazul in care doriti sa preparati un aperitiv consistent pentru musafiri, va recomandam sa incercati reteta de chiftelute care va fi cu siguranta pe placul tuturor.
Doua boluri cu chiftelute.
Ingrediente
1/2 kg carne
1 felie paine
1 ceapa
sare
piper
2 oua
50 g unt
1 cartof fiert
pesmet
Mod de preparare
Carnea, cartoful si painea, muiata in apa si stoarsa, le treceti prin masina de tocat de doua ori.
Tocati ceapa si o caliti in unt si apoi o amestecati in carne, dupa care adaugati 1 ou, sare, piper.
Formati cu mana chiftelute rotunde, mici si le treceti prin ou batut, prin pesmet si apoi din nou prin ou, apoi le prajiti in ulei fierbinte.
Serviti chiftelute calde.
Menţiuni
Puteti servi chiftelutele la masa pe un pat de salata verde.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: carne tocata , paine , ceapa , oua , unt , cartofi , pesmet
Fotografia prezentata in reteta de Chiftelute apartine Thirteenth Eye.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de chiftelute, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.