De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciorba cu aripioare de pui

 

Retete de ciorbe » Ciorba cu aripioare de pui

Ciorba cu aripioare de pui este o reteta romaneasca de traditie care poate fi preparata in numeroase ocazii.

 

O portie de ciorba de pui pregatita pentru a fi servita.

Ingrediente

 

5-6 aripioare

1 ceapa

1 ardei

1 morcov

1 dovlecel

1 radacina de patrunjel

1 telina

2 rosii

1 legatura patrunjel

conopida

sare

1/2 l bors

 

Mod de preparare

 

Curatati si spalati aripioarele si puneti la fiert intr-o oala cu 3 l de apa cu sare.

Indepartati toata spuma care se formeaza pana in momentul in care nu mai aveti ce sa indepartati.

Taiati dovlecelul cubulete, tocati marunt ceapa iar restul legumelor dati-le pe razatoare.

Puneti totul in oala de ciorba si lasati sa fiarba impreuna cu carnea.

Incercati carnea si legumele iar in momentul in care constatati ca acestea sunt fierte, adaugati si rosiile curatate de pielita si taiate in cubulete.

Adaugati totodata sarea si borsul si lasati sa mai dea cateva clocote.

Trageti oala de pe foc si presarati verdeata tocata marunt, amestecati si acoperiti oala cu un capac.

 

Menţiuni

Verdeata tocata se adauga la sfarsit deaorece aceasta trebuie doar sa infuzeze ciorba pentru a-i da savoare si nu trebuie neaparat sa fiarba.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: aripioare de pui , ceapa , ardei gras , morcov , dovlecei , telina , conopida , bors

Fotografia prezentata in reteta de Ciorba cu aripioare de pui apartine Jewdan Jorcobs.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciorba cu aripioare de pui, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.