De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciorba de cartofi

 

Retete de ciorbe » Ciorba de cartofi

Ciorba de cartofi este foarte usor de preparat si este perfecta pentru persoanele care nu au foarte mult timp la dispozitie pentru a prepara masa.

 

O cratita mica cu ciorba de cartofi.

Ingrediente

 

1/2 kg cartofi

2 morcovi

1 patrunjel

1 ceapa

1/2 l zeama de varza

leustean

 

Mod de preparare

 

Curatati si spalati zarzavatul pe care vreti sa-l puneti in ciorba.

Taiati cartofii cubulete si puneti-i la fiert in aproximativ un litru si jumatate de apa.

Cand cartofii sunt aproape fierti, adaugati zeama de varza.

Daca zeama de varza este foarte sarata sau acra, adaugati-o treptat gustand din ciorba si opriti-va cand considerati ca este fie prea acra sau prea sarata.

Lasati la fiert pana sunt gata si legumele, tocati marunt leusteanul si adaugati-l in compozitie.

 

Menţiuni

Ciorba de cartofi se poate servi cu patrunjel verde pe deasupra.

Timp de preparare: 1 ora 15 minute

Complexitate: medie

 

Etichete: cartofi , morcov , ceapa , varza

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciorba de cartofi, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.