De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciorba de loboda

 

Retete de ciorbe » Ciorba de loboda

Ciorba de loboda este perfecta pentru persoanele carora le plac ciorbele de legume si cele care contin numeroase vitamine esentiale pentru o viata sanatoasa.

 

O oala cu ciorba de loboda.

Ingrediente

 

6 legaturi loboda

2 cepe

2 ardei grasi de preferat rosii

1 morcov

1/2 telina

3 linguri orez

200 ml smantana

500 ml bors

4 linguri ulei

sare

leustean

patrunjel

crutoane

oua

 

Mod de preparare

 

Curatati cepele, spalati-le si taiati-le marunt.

Telina si morcovii ii curatati de coaja, ii spalati si dati pe razatoare.

Puneti legumele la fiert in apa clocotita si cand s-au inmuiat adaugati ardeii curatati, spalati si taiati in cubulete mici.

Curatati si spalati frunzele de loboda.

Presarati orezul si adaugati ulei.

Condimentati dupa gust si lasati-le la fiert.

Adaugati frunzele de loboda.

Puneti borsul la fiert intr-un alt vas iar cand orezul este gata, adaugati borsul fiert si mai lasati la fiert aproximativ 10 minute.

La final, adaugati patrunjel sau leustean prospat, taiate foarte fin.

Pentru ca ciorba sa fie aromata, puneti la loc capacul si mai lasati-o sa fiarba 10 minute.

 

Menţiuni

Ciorba de loboda se poate servi cu ardei iute .

Timp de preparare: 1 ora 40 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: loboda , ceapa , ardei gras , morcov , telina , orez , smantana , bors , oua , crutoane

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciorba de loboda, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.