Ciorba de spanac
Retete de ciorbe » Ciorba de spanac
Ciorba de spanac este un preparat culinar foarte sanatos datorita multitudinii de vitamine pe care le contine si este perfecta pentru zilele calde de vara.
O farfurie cu ciorba de spanac.
Ingrediente
1 kg spanac
2 cepe
1 morcov
1 radacina patrunjel
1 pastarnac
2 cartofi
3 rosii
1 cana orez
3 catei de usturoi
3 linguri ulei
1 legatura leustean
1 cana bors
sare
piper
Mod de preparare
Spalati spanacul foarte bine si apoi scurgeti-l de apa.
Curatati ceapa, morcovul, pastarnacul si patrunjelul si tocati-le marunt.
Taiati apoi cartofii si rosiile cubulete.
Toate acestea le puneti apoi la fiert in 2 litri de apa, aproximativ 40 de minute, impreuna cu orezul.
Cand ingredientele sunt aproape fierte, adaugati borsul, uleiul si mai lasati-le la fiert inca 5 minute.
La final, adaugati verdeata tocata fin si dupa gust adaugati usturoiul, sarea si piperul.
Menţiuni
Daca reteta nu este preparata pentru post se poate servi si cu smantana.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: medie
Etichete: spanac , ceapa , morcov, cartofi , rosii, orez , usturoi , bors , pastarnac
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de ciorba de spanac, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.