De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciorba de spanac

 

Retete de ciorbe » Ciorba de spanac

Ciorba de spanac este un preparat culinar foarte sanatos datorita multitudinii de vitamine pe care le contine si este perfecta pentru zilele calde de vara.

 

O farfurie cu ciorba de spanac.

Ingrediente

 

1 kg spanac

2 cepe

1 morcov

1 radacina patrunjel

1 pastarnac

2 cartofi

3 rosii

1 cana orez

3 catei de usturoi

3 linguri ulei

1 legatura leustean

1 cana bors

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Spalati spanacul foarte bine si apoi scurgeti-l de apa.

Curatati ceapa, morcovul, pastarnacul si patrunjelul si tocati-le marunt.

Taiati apoi cartofii si rosiile cubulete.

Toate acestea le puneti apoi la fiert in 2 litri de apa, aproximativ 40 de minute, impreuna cu orezul.

Cand ingredientele sunt aproape fierte, adaugati borsul, uleiul si mai lasati-le la fiert inca 5 minute.

La final, adaugati verdeata tocata fin si dupa gust adaugati usturoiul, sarea si piperul.

 

Menţiuni

Daca reteta nu este preparata pentru post se poate servi si cu smantana.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: spanac , ceapa , morcov, cartofi , rosii, orez , usturoi , bors , pastarnac

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciorba de spanac, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.