De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciorba de vacuta

 

Retete de ciorbe » Ciorba de vacuta

O reteta traditionala de vacuta pe care nimeni nu o poate refuza este acesta ciorba de vacuta delicioasa, hranitoare si pe placul celor ce prefera ciorbele.

 

O ciorba de vacuta presarata cu patrunjel

Ingrediente

 

250 g carne de vacuta

1 conopida mica

1 ceapa mica

2 morcovi mici

1 patrunjel mic

1 ardei verde mic

1 lingura otet

3 linguri bulion

sare

piper

tarhon

leustean

 

Mod de preparare

 

Puneti carnea de vacuta la fiert in aproximativ 2 litri de apa rece , timp in care taiati legumele.

Cand carnea este aproape fiarta puneti in oala ceapa taiata si morcovii dati pe razatoare si ardeiul taiat in feliute foarte subtiri.

Le mai lasati la fiert circa zece minute si adaugati apoi conopida si la scurt timp otetul si bulionul si patrunjelul taiat marunt.

La final adaugati leusteanul si tarhonul, gustati si daca este nevoie mai adaugati sare si piper.

 

Menţiuni

Ciorba se poate servi cu smantana si de preferat fierbinte.

Timp de preparare: 2 ore 20 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: carne de vita , conopida , ceapa , morcov , ardei gras , otet

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciorba de vacuta, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.