De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciorba taraneasca de porc

 

Retete de ciorbe » Ciorba taraneasca de porc

Daca doriti sa preparati ceva special pentru o cina in familie sau cu prietenii, incercati aceasta reteta delicioasa de ciorba taraneasca de porc.

 

Un castron de ciorba cu ardei iute si smantana.

Ingrediente

 

500 g carne de porc

2 cepe mari

2 morcovi mari

100 g telina si albitura

2 ardei grasi

2 cartofi

1 varza alba mica

100 g rosii

1 lingura bulion

100 g fasole verde

1 legatura patrunjel

1 legatura leustean

sare

vegeta

 

Mod de preparare

 

Alegeti carnea cea mai macra, spalati-o bine pentru a nu mai ramane sange si apoi o taiati in bucatele mici.

Pune carnea la fiert in apa rece cu putina sare si spumuiti-o atunci cand aceasta da in clocot.

Intre timp taiati ceapa marunt si radacinoasele dupa preferinte si puneti-le peste carne atunci cand aceasta este pe jumatate fiarta.

Dupa aproximativ zece minute de la adaugarea legumelor, adaugati varza taiata fin, cartofii, ardeii grasi taiati marunt iar dupa cateva minute puneti si restul ingredientelor.

Cand ciorba este fiarta bine, puneti condimente dupa gust si verdeata taiata marunt.

Aceasta ciorba taraneasca se serveste fierbinte si daca doriti puteti adauga si alte verdeturi precum marar sau patrunjel.

 

Menţiuni

Ciorba taraneasca de porc se poate servi cu ardei iute sau smantana.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: porc , ceapa , morcov , telina , ardei gras , cartofi , varza , rosii , fasole verde

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciorba taraneasca de porc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.