Ciorba taraneasca de pui
Retete de ciorbe » Ciorba taraneasca de pui
Daca doriti sa pregatiti ceva delicios pentru un pranz cu familia sau prietenii,incercati si aceasta reteta gustoasa de ciorba taraneasca de pui.
Un castron de ciorba taraneasca de pui cu smantana si ardei.
Ingrediente
500 g pui
2 morcovi
150 g telina si albitura
2 cepe
50 ml ulei
3 ardei grasi
150 g varza alba
100 g fidea
200 g fasole verde congelata
200 g rosii
500 ml bors
1 legatura leustean
sare
vegeta
Mod de preparare
Spalati carnea de pui si taiati-o in bucati apoi puneti-o intr-o cratita la fiert cu apa rece.
Cand aceasta incepe sa clocoteasca, indepartati spuma si apoi lasati carnea sa fiarba la foc mic jumatate de ora.
Taiati zarzavatul fin si intr-o cratita cu putin ulei si putina apa caliti cateva minute.
Cand carnea de pasare este patrunsa substantial, adaugati ardeii grasi taiati fin, cartofii taiati cubulete, varza taiata marunt si fasolea verde taiata bucati.
Dupa ce ingredientele sunt fierte, adaugati rosiile decojite taiate foarte fin si mai lasati ciorba la foc mic timp de aproximativ zece minute.
Adaugati fideaua si borsul iar cand ciorba este bine fiarta, adaugati si verdeata tocata fin.
Menţiuni
Ciorba taraneasca de pui se serveste cu ardei iute si smantana.
Timp de preparare: 2 ore
Complexitate: medie
Etichete: pui , morcov , telina , albitura , ceapa , ardei gras , varza , fidea , fasole verde , bors , rosii
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de ciorba taraneasca de pui, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.