De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciorba taraneasca de pui

 

Retete de ciorbe » Ciorba taraneasca de pui

Daca doriti sa pregatiti ceva delicios pentru un pranz cu familia sau prietenii,incercati si aceasta reteta gustoasa de ciorba taraneasca de pui.

 

Un castron de ciorba taraneasca de pui cu smantana si ardei.

Ingrediente

 

500 g pui

2 morcovi

150 g telina si albitura

2 cepe

50 ml ulei

3 ardei grasi

150 g varza alba

100 g fidea

200 g fasole verde congelata

200 g rosii

500 ml bors

1 legatura leustean

sare

vegeta

 

Mod de preparare

 

Spalati carnea de pui si taiati-o in bucati apoi puneti-o intr-o cratita la fiert cu apa rece.

Cand aceasta incepe sa clocoteasca, indepartati spuma si apoi lasati carnea sa fiarba la foc mic jumatate de ora.

Taiati zarzavatul fin si intr-o cratita cu putin ulei si putina apa caliti cateva minute.

Cand carnea de pasare este patrunsa substantial, adaugati ardeii grasi taiati fin, cartofii taiati cubulete, varza taiata marunt si fasolea verde taiata bucati.

Dupa ce ingredientele sunt fierte, adaugati rosiile decojite taiate foarte fin si mai lasati ciorba la foc mic timp de aproximativ zece minute.

Adaugati fideaua si borsul iar cand ciorba este bine fiarta, adaugati si verdeata tocata fin.

 

Menţiuni

Ciorba taraneasca de pui se serveste cu ardei iute si smantana.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: pui , morcov , telina , albitura , ceapa , ardei gras , varza , fidea , fasole verde , bors , rosii

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciorba taraneasca de pui, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.