De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciulama de pui

 

Retete cu carne » Ciulama de pui

Daca vreti sa preparati o mancare sanatoasa dar care sa nu necesite timp lung de preparare incercati aceasta reteta de ciulama de pui.

 

O farfurie cu ciulama de pui.

Ingrediente

 

1 pui mediu

100 g unt

150 g faina

1 ceapa

6 catei medii de usturoi

patrunjel verde

 

Mod de preparare

 

Spalati puiul bine, taiati-l bucati si puneti-l la fiert intr-o cratita.

Taiati ceapa marunt si adaugati-o peste pui iar dupa ce a fiert puiul, puneti faina si untul incins in alta cratita amestecand rapid sa nu faca cocolase .

La faina adaugati si zeama de pasare, amestecand rapid.

Cand totul este fiert, adaugati puiul peste faina, patrunjelul verde taiat fin, usturoiul pisat, sare si piper.

Daca mai este nevoie mai adaugati din zeama de pui.

 

Menţiuni

Ciulamaua se serveste cu mamaliguta calda si daca doriti puteti adauga si smantana.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: medie

 

Etichete: pui , unt , ceapa , usturoi

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciulama de pui, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.