De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciuperci umplute

 

Retete cu legume » Ciuperci umplute

Daca doriti sa pregatiti ceva special pentru o cina in familie si vreti sa-i uimiti cu ceva deosebit incercati aceasta reteta de ciuperci umplute.

 

O farfurie cu ciuperci umplute.

Ingrediente

 

1/2 kg ciuperci mari

cascaval

ulei

1 ceapa

usturoi

praz

1 legatura marar

1 pahar vin rosu

sare

piper

busuioc

 

Mod de preparare

 

Curatati ciupercile de pielita, desfaceti-le piciorusele si apoi puneti-le la scurs.

Taiati marunt si amestecati toate ingredientele in afara de vin si ulei.

Umpleti palariutele ciupercilor cu umplutura obtinuta si le asezati in tava cu continutul in sus.

Pe langa ciuperci, adaugati vin, ulei si apa.

Cand sunt gata le scoateti si le asezati pe o farfurie .

 

Menţiuni

Acest tip de ciuperci se poate servi cu cascaval ras pe deasupra.

Timp de preparare: 1 ora 15 minute

Complexitate: mica

 

Etichete: ciuperci , cascaval , ceapa , usturoi , praz , vin

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciuperci umplute, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.