Ciuperci umplute cu branza
Retete de aperitive » Ciuperci umplute cu branza
Aperitivele pe baza de ciuperci sunt printre cele mai indragite iar reteta de mai jos este foarte simpla de preparat.
Un platou cu ciuperci umplute cu branza.
Ingrediente
250 g ciuperci
100 g branza de vaci
1 ou crud
100 g cascaval
sare
marar tocat
1 lingura unt
piper macinat
Mod de preparare
Spalati ciupercile in mai multe ape, le rupeti coditele si le tocati marunt.
Puneti coditele tocate intr-un vas adanc si amestecati cu branza de vaci, marar, un ou crud si cascaval dat pe razatoare.
Amestecaul il sarati si il piperati dupa gust, apoi umpleti ciupercile.
Ungeti o tava cu o lingura de unt si apoi asezati ciupercile.
Tineti tava in cuptorul fierbinte o jumatate de ora, dupa care serviti ciupercile calde.
Menţiuni
Ciupercile umplute cu branza se pot servi ornate cu frunzulite de patrunjel deasupra.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: ciuperci , branza , oua , cascaval , unt
Fotografia prezentata in reteta de Ciuperci umplute cu branza apartine Your Neighbour Totoro.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de ciuperci umplute cu branza, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.