De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciuperci umplute cu branza

 

Retete de aperitive » Ciuperci umplute cu branza

Aperitivele pe baza de ciuperci sunt printre cele mai indragite iar reteta de mai jos este foarte simpla de preparat.

 

Un platou cu ciuperci umplute cu branza.

Ingrediente

 

250 g ciuperci

100 g branza de vaci

1 ou crud

100 g cascaval

sare

marar tocat

1 lingura unt

piper macinat

 

Mod de preparare

 

Spalati ciupercile in mai multe ape, le rupeti coditele si le tocati marunt.

Puneti coditele tocate intr-un vas adanc si amestecati cu branza de vaci, marar, un ou crud si cascaval dat pe razatoare.

Amestecaul il sarati si il piperati dupa gust, apoi umpleti ciupercile.

Ungeti o tava cu o lingura de unt si apoi asezati ciupercile.

Tineti tava in cuptorul fierbinte o jumatate de ora, dupa care serviti ciupercile calde.

 

Menţiuni

Ciupercile umplute cu branza se pot servi ornate cu frunzulite de patrunjel deasupra.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: ciuperci , branza , oua , cascaval , unt

Fotografia prezentata in reteta de Ciuperci umplute cu branza apartine Your Neighbour Totoro.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciuperci umplute cu branza, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.