Ciuperci umplute cu carne
Retete de aperitive » Ciuperci umplute cu carne
Daca vreti sa preparati un aperitiv de efect dar nu aveti mult timp la dispozitie, atunci incercati aceasta reteta foarte gustoasa.
Cateva ciuperci umplute cu carne.
Ingrediente
100 g carne tocata
4-5 ficatei de pui
1 ceapa mica
1 ou crud
250 g ciuperci
1 lingura smantana
verdeata tocata
1 lingura unt
sare
piper macinat
Mod de preparare
Alegeti ciuperci albe cu palaria adanca, spalati-le in mai multe ape, trecand cu mana usor peste lamele, scoateti coditele si lasati sa se scurga bine.
Tocati marunt coditele si puneti-le peste amestecul de carne, ou, verdeata tocata si ficateii de pui fierti si taiati felii subtiri.
Caliti amestecul pe foc mic, apoi umpleti ciupercile.
Ungeti o forma cu unt, asezati ciupercile in forma, tineti in cuptorul fierbinte 1/2 de ora, dupa care scoateti, puneti ciupercile pe un platou, asortati cu ficatei de pui rumeniti in unt si serviti imediat.
Menţiuni
Carnea tocata pe care o folosite o alegeti dumneavoastra in functie de preferinte.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: carne tocata , ficatei de pui , ceapa , oua , ciuperci , smantana , unt
Fotografia prezentata in reteta de Ciuperci umplute cu carne apartine Cml599.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de ciuperci umplute cu carne, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.