De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciuperci umplute cu carne

 

Retete de aperitive » Ciuperci umplute cu carne

Daca vreti sa preparati un aperitiv de efect dar nu aveti mult timp la dispozitie, atunci incercati aceasta reteta foarte gustoasa.

 

Cateva ciuperci umplute cu carne.

Ingrediente

 

100 g carne tocata

4-5 ficatei de pui

1 ceapa mica

1 ou crud

250 g ciuperci

1 lingura smantana

verdeata tocata

1 lingura unt

sare

piper macinat

 

Mod de preparare

 

Alegeti ciuperci albe cu palaria adanca, spalati-le in mai multe ape, trecand cu mana usor peste lamele, scoateti coditele si lasati sa se scurga bine.

Tocati marunt coditele si puneti-le peste amestecul de carne, ou, verdeata tocata si ficateii de pui fierti si taiati felii subtiri.

Caliti amestecul pe foc mic, apoi umpleti ciupercile.

Ungeti o forma cu unt, asezati ciupercile in forma, tineti in cuptorul fierbinte 1/2 de ora, dupa care scoateti, puneti ciupercile pe un platou, asortati cu ficatei de pui rumeniti in unt si serviti imediat.

 

Menţiuni

Carnea tocata pe care o folosite o alegeti dumneavoastra in functie de preferinte.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: carne tocata , ficatei de pui , ceapa , oua , ciuperci , smantana , unt

Fotografia prezentata in reteta de Ciuperci umplute cu carne apartine Cml599.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciuperci umplute cu carne, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:30.