Ciuperci umplute la cuptor
Retete de aperitive » Ciuperci umplute la cuptor
Daca doriti sa preparati aperitive pentru o cina speciala, atunci incercati aceasta reteta delicioasa de ciuperci umplute la cuptor.
ciuperci umplute la cuptor
Ingrediente
500 g ciuperci
200 g cascaval
50 g ulei
1 ceapa
4 catei usturoi
1 legatura marar
1 pahar vin rosu
50 g praz
busuioc
sare
piper
Mod de preparare
Alegeti cele mai mari si mai frumoase ciuperci si curatati ciupercile apoi desfaceti-le piciorusele si puneti-le la scurs pe un prosop.
Formati o umpltura dand pe razatoare restul ingredientelor si condimentandu-le cu sare, piper si busuioc.
Puneti ciupercutele intr-o tava cu palariuta in sus iar in fiecare palariuta puneti umplutura presand usor pe margini pentru a nu cadea in tava.
Adaugati apoi in tava apa si vinul impreuna cu 50 grame de ulei si apoi puneti-le la cuptor la foc mediu .
Cand sunt rumenite frumos scoateti ciupercutele si asezati-le pe platouri.
Menţiuni
Daca doriti mai puteti rade putin cascaval pe deasupra,dupa ce le-ati scos din cuptor.
Timp de preparare: 50 de minute
Complexitate: mica
Etichete: ciuperci , cascaval , ceapa , usturoi , vin , praz
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de ciuperci umplute la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.