De ce ți-e poftă astăzi ?

Ciuperci umplute la cuptor

 

Retete de aperitive » Ciuperci umplute la cuptor

Daca doriti sa preparati aperitive pentru o cina speciala, atunci incercati aceasta reteta delicioasa de ciuperci umplute la cuptor.

 

ciuperci umplute la cuptor

Ingrediente

 

500 g ciuperci

200 g cascaval

50 g ulei

1 ceapa

4 catei usturoi

1 legatura marar

1 pahar vin rosu

50 g praz

busuioc

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Alegeti cele mai mari si mai frumoase ciuperci si curatati ciupercile apoi desfaceti-le piciorusele si puneti-le la scurs pe un prosop.

Formati o umpltura dand pe razatoare restul ingredientelor si condimentandu-le cu sare, piper si busuioc.

Puneti ciupercutele intr-o tava cu palariuta in sus iar in fiecare palariuta puneti umplutura presand usor pe margini pentru a nu cadea in tava.

Adaugati apoi in tava apa si vinul impreuna cu 50 grame de ulei si apoi puneti-le la cuptor la foc mediu .

Cand sunt rumenite frumos scoateti ciupercutele si asezati-le pe platouri.

 

Menţiuni

Daca doriti mai puteti rade putin cascaval pe deasupra,dupa ce le-ati scos din cuptor.

Timp de preparare: 50 de minute

Complexitate: mica

 

Etichete: ciuperci , cascaval , ceapa , usturoi , vin , praz

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ciuperci umplute la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.