Compot de cirese
Retete de conserve » Compot de cirese
Compotul de cirese este foarte gustos si usor de facut,fiind perfect pentru serile de vara cand se poate servi rece dar si pentru cele de iarna.
Compot de cirese.
Ingrediente
1 kg cirese
750 ml apa
250 g zahar
Mod de preparare
Fierbeti apa impreuna cu zaharul pana ce se formeaza un sirop.
Adaugati apoi ciresele spalate bine si curatate de codite.
Lasati-le sa fiarba pana cand ciresele se inmoaie putin.
Puneti apoi capacul si lasati-le sa se raceasca.
In cazul in care preparati compotul pentru iarna, adaugati ciresele cu zahar si apa in borcane si punetile la cuptor pentru a le steriliza.
Menţiuni
Daca doriti ca compotul sa fie mai putin dulce,adaugati zahar cat considerati necesar.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: medie
Etichete: cirese
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de compot de cirese, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.