De ce ți-e poftă astăzi ?

Conopida murata

 

Rețete de murături și conserve pentru iarnă » Conopida murata

Daca vreti sa preparati o reteta de muraturi cu adevarat delicioasa pentru iarna, incercati si aceasta reteta usoara de conopida murata.

 

Conopida murata.

Ingrediente

 

conopida

sare mare

1 lingura otet

mustar boabe

1 radacina de hrean

 

Mod de preparare

 

La un borcan de 800 ml de conopida murata puneti o lingura de sare mare.

Rupeti conopida in buchetele micute si asezati-o in borcane impreuna cu boabe de mustar si bucatele mici de hrean.

Nu puneti mult hrean pentru ca acesta poate schimba gustul intregii compozitii.

Faceti o saramura din apa cu sare la care adaugati o lingura de otet.

Puneti saramura in borcan si capsati.

Pune apoi borcanul la loc racoros si umbrit si asteptati aproape o luna de zile pana cand conopida este murata complet si puteti sa o consumati.

 

Menţiuni

Daca doriti puteti adauga mai multa sare, in functie de preferinte.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: mica

 

Etichete: conopida , otet , hrean

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de conopida murata, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.