De ce ți-e poftă astăzi ?

Cornulete cu gem

 

Retete de dulciuri » Cornulete cu gem

Cornuletele cu gem sunt alegerea perfecta daca doriti sa faceti ceva dulce care sa va aduca aminte de copilarie si de bunatatile mamei.

 

Cornulete cu gem presarate cu nuca.

Ingrediente

 

150 g unt

1 ou

drojdie

5 linguri zahar

sare

faina

gem

 

Mod de preparare

 

Amestecati bine toate ingredientele iar din coca rezultata intindeti cateva foi pe masa sau pe o suprafata curata si presarata cu faina.

Foile rezultate taiati-le cu cutitul in patratele medii si puneti in mijlocul fiecarui patratel cate o ligurita de gem.

Uniti colturile pana se formeaza cornuletele si puneti-le la cuptor aproximativ 20 de minute pana cand acestea se rumenesc.

 

Menţiuni

Se servesc calde cu zahar pudra sau nuca de cocos pe deasupra.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: unt , oua , drojdie

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de cornulete cu gem, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.