De ce ți-e poftă astăzi ?

Cornulete de post

 

Retete de dulciuri » Cornulete de post

Daca doriti sa pregatiti ceva de post dar nu sunteti foarte hotarata atunci alegeti aceste cornulete de post, fragede si gustoase.

 

O farfurie cu cornulete de post.

Ingrediente

 

1 pachet margarina

5 linguri apa

1 lingura otet

1 lingurita sare

faina

gem

rahat

nuca

 

Mod de preparare

 

Amestecati bine ingredientele pana cand se formeaza un aluat tare si consistent.

Lasati-l cateva minute la crescut apoi impartiti-l in parti egale si intindeti cateva foi.

Intindeti apoi foile si taiati-le in patratele medii pe care asezati fie o lingurita cu gem, fie o bucatica de rahat, fie un sfert de nuca sau gogonele cu nuca rasa si miere.

Coaceti-le la foc mediu aproximativ 10 minute.

 

Menţiuni

La sfarsit, cornuletele se pot servi ornate cu zahar pudra.

Timp de preparare: 1 ora 15 minute

Complexitate: mica

 

Etichete: margarina , otet , rahat , nuca

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de cornulete de post, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.