De ce ți-e poftă astăzi ?

Cornulete fragede

 

Retete de dulciuri » Cornulete fragede

Daca vreti sa preparati ceva de post dar care sa aiba si un gust delicios atunci incercati aceasta reteta de cornulete fragede care va va uimi.

 

Trei cornulete fragede.

Ingrediente

 

margarina

1 praf de copt

zeama de la 1 lamaie

6 linguri apa

faina

sare

zahar vanilat sau pudra

 

Mod de preparare

 

Amestecati bine margarina cu praful de copt stins in zeama de lamaie, cu apa, un praf de sare si adaugati faina treptat pana cand veti obtine un aluat tare.

Intindeti o foaie pe masa sau pe un ziar dupa ce ati presarat faina si taiati coca in patrate in care asezati o bucatica mica de rahat .

Rulati-le in forma de cornulete si bagati-le la cuptor.

Serviti-le calde si date prin zahar pudra sau vanilat.

 

Menţiuni

Acest tip de cornulete se servesc de preferat reci, alaturi de o cana cu ceai sau cafea.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: margarina , lamaie

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de cornulete fragede, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.