De ce ți-e poftă astăzi ?

Crap la cuptor

 

Retete de peste » Crap la cuptor

Daca vreti sa preparati un peste delicios incercati aceasta reteta aromata si delicioasa de crap la cuptor.

 

Crap la cuptor.

Ingrediente

 

1 kg crap

1 lamaie

ulei

usturoi

cimbru

vin alb

sare

piper

1/2 kg rosii sau bulion

patrunjel verde

 

Mod de preparare

 

Presarati sare desupra pestelui si lasati-l timp de jumatate de ora.

Dupa jumatate de ora crestati-l iar in crestaturi adaugai piper boabe, felii de lamaie, cimbru si usturoi.

Turnati ulei pe deasupra si suc de rosii sau bulion.

Puneti pestele la cuptor iar cand este aproape gata ii stropiti cu vin si presarati patrunjel verde tocat si mai lasati cinci minute.

 

Menţiuni

Reteta se poate prepara si cu legume asa cum este cea de macrou la cuptor.

Timp de preparare: 2 ore

Complexitate: medie

 

Etichete: crap , lamaie , usturoi , vin , rosii

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de crap la cuptor, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.