De ce ți-e poftă astăzi ?

Dovlecei pane

 

Retete cu legume » Dovlecei pane

Daca doriti sa preparati un aperitiv delicios si nu stiti ce este mai usor de facut incercati aceasta reteta de dovlecei pane, deliciosi si simpli de preparat.

 

Farfurie cu dovlecei pane

Ingrediente

 

4 dovlecei medii

2 oua

ulei

4 linguri faina

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Curati dovleceii de coaja, taiati-i in felii nu prea subtiri, presarati sare si lasati-i la scurs pe un prosop curat.

Faceti o pasta din cele doua oua, sare, piper si doua linguri de faina.

Daca aceasta este prea subtire mai adaugati faina apoi tavaliti dovleceii prin pasta si puneti-i intr-o tigaie cu ulei incins.

Intoarceti-i pe ambele parti iar cand au prins o culoare aurie scoateti-i din tigaie si lasati-i pe o hartie sa se scurga.

 

Menţiuni

Dovleceii se pot servi cu cascaval ras pe deasupra sau cu mujdei de usturoi.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: dovlecei , oua

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de dovlecei pane, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 16 Septembrie 2022, ora 18:32.