De ce ți-e poftă astăzi ?

Drob de porc

 

Retete cu carne » Drob de porc

Daca vreti sa preparati masa traditionala de Paste si nu aveti mult timp la dispozitie ,incercati aceasta reteta usoara de drob de porc.

 

O farfurie cu drob de porc.

Ingrediente

 

1/2 kg carne de porc

200 g ficat de pasare

6 oua

2 legaturi patrunjel

1 legatura marar

2 legaturi ceapa verde

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Fierbeti ficateii in apa cu sare aproximativ un sfert de ora.

Tocati ficateii marunt si amestecati-i cu carnea tocata, marar, patrunjel verde, ceapa, toate fiind tocate foarte fin.

Amestecati compozitia cu trei oua crude si cu condimente.

Tapetati tava de chec cu hartie pentru copt si adaugati jumatate din compozitie.

Puneti cele trei oua ramase dupa ce le-ati fiert tari.

Adaugati restul de compozitie. In aproximativ o ora drobul este gata.

 

Menţiuni

Drobul se poate prepara si uns cu oua crude pe deasupra inainte de a baga tava la cuptor.

Timp de preparare: 1 ora 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: porc , ficatei de pui , oua , ceapa

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de drob de porc, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.