De ce ți-e poftă astăzi ?

Drob de pui cu ciuperci

 

Retete cu carne » Drob de pui cu ciuperci

Retetele de drob sunt preferatele mele iar drobul de pui cu ciuperci vi-l recomand fiind foarte apetisant si cu siguranta va va placea foarte mult.

 

O felie savoroasa si apetisanta de drob, asezata pe o farfurie.

Ingrediente

 

1 pui mare

3 felii franzela muiata in lapte

5 oua

300 g ciuperci

100 g unt

2 cepe

200 ml vin

verdeata

sare

piper

100 ml ulei

 

Mod de preparare

 

Puiul curatata si spalat il taiati longitudinal pe spate si scoateti cu ajutorul unui cutit ascutit, rotund la varf, pielea de pe carne.

Pielea, cat mai intreaga, o sarati si o lasati de-o parte.

Scoateti carnea de pe oase, o treceti prin masina de tocat impreuna cu ceapa si franzela muiata si o amestecati cu ciupercile calite in unt, ouale, verdeata, sarea si piperul.

Cu aceasta compozitie umpleti pielea, o coaseti si o asezati in tava, cu ulei, o cescuta de apa si vin.

Dati drobul la cuptor, mai intai la foc moale sa se patrunda, apoi la foc iute sa se rumeneasca.

Din cand in cand, stropiti deasupra cu sos din tava.

Cand serviti, scoateti atele cu care ati cusut drobul.

 

Menţiuni

Puteti prepara aceasta reteta si fara ciuperci, daca doriti.

Timp de preparare: 2 ore 30 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: pui , paine , lapte , oua , ciuperci , unt , ceapa , vin

Fotografia prezentata in reteta de Drob de pui cu ciuperci apartine Loladear.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de drob de pui cu ciuperci, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.