De ce ți-e poftă astăzi ?

Fasole cu ciolan

 

Retete cu carne » Fasole cu ciolan

Fasolea cu ciolan este un deliciu romanesc preparat in toate colturile tarii pe care toti romanii il iubesc, asa ca incercati si aceasta reteta gustoasa.

 

O farfurie de fasole cu ciolan si cu legume proaspete.

Ingrediente

 

1 ciolan

500 g fasole

5 linguri ulei

5 cepe mari

2 morcovi

5 gogosari rosii

500 ml suc de rosii

patrunjel verde

cimbru

sare

piper

vegeta

 

Mod de preparare

 

Fierbeti fasolea, morcovii si ciolanul intr-o oala cu presiune si intre timp taiati ceapa si gogosarii solzisori si apoi caliti-i impreuna cu sucul de rosii.

Cand carnea curatata de pe os, fasolea si morcovii sunt bine fierti, puneti-i in tigaia in care ati calit amestecul cu ceapa.

Amestecati continuu pentru a nu se lipi de tigaie si mai lasati-le sa clocoteasca zece minute.

Inainte de a stinge focul adaugati piper, cimbru, vegeta si alte condimente dupa gust.

Dupa ce mancarea este gata, indepartati cratita de pe foc si asteptati cateva minute inainte de a pune verdeata tocata marunt.

 

Menţiuni

Fasolea cu ciolan se serveste cu gogonele sau alte muraturi.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: ciolan , ceapa , morcov , gogosari , fasole boabe

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de fasole cu ciolan, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.