Fasole cu ciolan
Retete cu carne » Fasole cu ciolan
Fasolea cu ciolan este un deliciu romanesc preparat in toate colturile tarii pe care toti romanii il iubesc, asa ca incercati si aceasta reteta gustoasa.
O farfurie de fasole cu ciolan si cu legume proaspete.
Ingrediente
1 ciolan
500 g fasole
5 linguri ulei
5 cepe mari
2 morcovi
5 gogosari rosii
500 ml suc de rosii
patrunjel verde
cimbru
sare
piper
vegeta
Mod de preparare
Fierbeti fasolea, morcovii si ciolanul intr-o oala cu presiune si intre timp taiati ceapa si gogosarii solzisori si apoi caliti-i impreuna cu sucul de rosii.
Cand carnea curatata de pe os, fasolea si morcovii sunt bine fierti, puneti-i in tigaia in care ati calit amestecul cu ceapa.
Amestecati continuu pentru a nu se lipi de tigaie si mai lasati-le sa clocoteasca zece minute.
Inainte de a stinge focul adaugati piper, cimbru, vegeta si alte condimente dupa gust.
Dupa ce mancarea este gata, indepartati cratita de pe foc si asteptati cateva minute inainte de a pune verdeata tocata marunt.
Menţiuni
Fasolea cu ciolan se serveste cu gogonele sau alte muraturi.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: ciolan , ceapa , morcov , gogosari , fasole boabe
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de fasole cu ciolan, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.