Fasole verde scazuta
Retete cu legume » Fasole verde scazuta
Daca doriti sa preparati ceva rapid si gustos pentru masa de pranz, fasolea verde scazuta e perfecta fiind usor de preparat si sanatoasa.
O portie de fasole verde scazuta.
Ingrediente
ulei
2 cepe mari
1 catel de usturoi
1 ardei gras
3 morcovi
2 radacini patrunjel
1 kg fasole verde
2 rosii decojite
patrunjel verde
sare
piper
Mod de preparare
Taiati ceapa solzisori apoi puneti-o intr-o tigaie cu ulei la calit si cand este rumenita adaugati un catel de usturoi tocat, jumatate de ardei gras, trei morcovi rasi si doua radacini de patrunjel taiate rondele .
Cand acestea sunt putin rumenite adaugati pastaile curatate si taiate in jumatati si o cana de apa impreuna cu condimente dupa gust.
Cand pastaile sunt aproape fierte, taiati cele doua rosii decojite in bucatele mici si adaugati-le in mancare.
Lasati fasolea verde scazuta pe foc pana cand sunt fierte pastaile si daca mancarea a scazut si pastaile nu sunt fierte mai adaugati cate un pic de apa calda.
Cand mancarea este gata, luati-o de pe foc si adaugati verdeata din belsug si condimente daca mai este nevoie.
Menţiuni
Fasolea verde scazuta se poate servi si cu carnati afumati sau prajiti.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica
Etichete: ceapa , usturoi , ardei gras , morcov , fasole verde , rosii
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de fasole verde scazuta, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Poate îți surâde să încerci
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.