De ce ți-e poftă astăzi ?

Fasole verde scazuta

 

Retete cu legume » Fasole verde scazuta

Daca doriti sa preparati ceva rapid si gustos pentru masa de pranz, fasolea verde scazuta e perfecta fiind usor de preparat si sanatoasa.

 

O portie de fasole verde scazuta.

Ingrediente

 

ulei

2 cepe mari

1 catel de usturoi

1 ardei gras

3 morcovi

2 radacini patrunjel

1 kg fasole verde

2 rosii decojite

patrunjel verde

sare

piper

 

Mod de preparare

 

Taiati ceapa solzisori apoi puneti-o intr-o tigaie cu ulei la calit si cand este rumenita adaugati un catel de usturoi tocat, jumatate de ardei gras, trei morcovi rasi si doua radacini de patrunjel taiate rondele .

Cand acestea sunt putin rumenite adaugati pastaile curatate si taiate in jumatati si o cana de apa impreuna cu condimente dupa gust.

Cand pastaile sunt aproape fierte, taiati cele doua rosii decojite in bucatele mici si adaugati-le in mancare.

Lasati fasolea verde scazuta pe foc pana cand sunt fierte pastaile si daca mancarea a scazut si pastaile nu sunt fierte mai adaugati cate un pic de apa calda.

Cand mancarea este gata, luati-o de pe foc si adaugati verdeata din belsug si condimente daca mai este nevoie.

 

Menţiuni

Fasolea verde scazuta se poate servi si cu carnati afumati sau prajiti.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: ceapa , usturoi , ardei gras , morcov , fasole verde , rosii

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de fasole verde scazuta, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.