De ce ți-e poftă astăzi ?

Ficatei de pui sote

 

Retete cu carne » Ficatei de pui sote

Daca vreti sa serviti la masa de seara ceva usor si delicios, atunci va recomandam acesti ficatei sote.

 

O portie consistenta de ficatei sote cu garnitura de piure de cartofi, pe o farfurie.

Ingrediente

 

300 g ficatei de pui

1/2 kg ciuperci

1 ceapa

75 g unt

100 g smantana

1/2 pahar vin

sare

piper

1 lingurita faina

 

Mod de preparare

 

Tineti ficateii o ora in apa rece, apoi ii curatati de pielita, ii taiati felii pe care le presarati cu piper.

Dati feliile de ficatei prin faina si le prajiti pe ambele parti in 50 g unt.

Ceapa si ciupercile spalate bine le tocati si le spalati bine, le tocati si le puneti impreuna cu untul sa se inabuse bine, pe foc mic, pana scade apa lasata de ciuperci si incep a se rumeni.

Adaugati ficateii in ciuperci, puneti si smantana amestecata cu o lingurita de faina, sare si vin.

Lasati sa mai fiarba 2-3 clocote si mancarea dumneavoastra este gata.

 

Menţiuni

Serviti ficateii cu garnitura de cartofi prajiti sau natur sau piure de cartofi.

Timp de preparare: 45 de minute

Complexitate: medie

 

Etichete: ficatei , pui , ciuperci , ceapa , unt , smantana , vin

Fotografia prezentata in reteta de Ficatei de pui sote apartine Joe Foodie.

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de ficatei de pui sote, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.