Ficatei de pui sote
Retete cu carne » Ficatei de pui sote
Daca vreti sa serviti la masa de seara ceva usor si delicios, atunci va recomandam acesti ficatei sote.
O portie consistenta de ficatei sote cu garnitura de piure de cartofi, pe o farfurie.
Ingrediente
300 g ficatei de pui
1/2 kg ciuperci
1 ceapa
75 g unt
100 g smantana
1/2 pahar vin
sare
piper
1 lingurita faina
Mod de preparare
Tineti ficateii o ora in apa rece, apoi ii curatati de pielita, ii taiati felii pe care le presarati cu piper.
Dati feliile de ficatei prin faina si le prajiti pe ambele parti in 50 g unt.
Ceapa si ciupercile spalate bine le tocati si le spalati bine, le tocati si le puneti impreuna cu untul sa se inabuse bine, pe foc mic, pana scade apa lasata de ciuperci si incep a se rumeni.
Adaugati ficateii in ciuperci, puneti si smantana amestecata cu o lingurita de faina, sare si vin.
Lasati sa mai fiarba 2-3 clocote si mancarea dumneavoastra este gata.
Menţiuni
Serviti ficateii cu garnitura de cartofi prajiti sau natur sau piure de cartofi.
Timp de preparare: 45 de minute
Complexitate: medie
Etichete: ficatei , pui , ciuperci , ceapa , unt , smantana , vin
Fotografia prezentata in reteta de Ficatei de pui sote apartine Joe Foodie.
Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....
Pe lângă această rețetă de ficatei de pui sote, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:
Ultima editare a paginii a fost efectuată la 05 Ianuarie 2023, ora 12:48.