De ce ți-e poftă astăzi ?

Frigarui

 

Retete cu carne » Frigarui

Daca vreti sa preparati ceva repede si care sa nu ingrase dar sa aiba multe vitamine incercati aceasta reteta de frigarui delicioase.

 

O farfurie cu frigarui.

Ingrediente

 

1/2 kg ceafa de porc

200 g carnati

200 g costita

10 ciuperci

2 rosii

2 ardei

2 cepe

1 capatana usturoi

sare

piper

condimente pentru friptura

 

Mod de preparare

 

Taiati carnea in cubulete medii pentru a se coace repede apoi taiati restul de ingrediente in bucati asemanatoare.

Condimentati carnea si apoi adaugati pe rand pe betisoarele de frigarui legume si carne.

Puneti-le intr-un castron, stropiti-le cu usturoi pisat si lasati-le peste noapte la rece.

A doua zi le prajiti pe gratar.

 

Menţiuni

Frigaruile reprezinta un bun aperitiv la mesele bazate doar pe retete pregatite la gratar.

Timp de preparare: 1 ora

Complexitate: mica

 

Etichete: ceafa de porc , carnati , costita , ciuperci , rosii , ardei gras , ceapa , usturoi

Dacă vrei să prepari ceva nou incearcă o reteta de ....

 

Pe lângă această rețetă de frigarui, utlizatorii noștri caută să prepare și urmatoarele bunătăți:

Invata sa gatesti dupa retete culinare traditonale romanesti din diverse zone ale tarii sau descopera noutati din bucataria internationala si afla cum poti prepara si tu adevarate delicii, specialitati culinare de pe glob.

Ultima editare a paginii a fost efectuată la 06 Aprilie 2022, ora 11:31.